Här kommer det att finnas lite album av det som jag har fotograferat. Jag är långt ifrån en proffsfotograf, men nån gång emellanåt så kan det vara kul att smita iväg och ta ett knippe bilder här och där. Den kamera jag andvänder är en helt vanlig digital kompaktkamera, Nikon Coolpix 2100. Den duger gott och väl till för det lilla jag fotograferar. Nu har jag även skaffat mig en KonikaMinolta Dynax 5D som jag försöker att lära mig och hittils så har det gått bra. Har du synpunkter eller vill kommentera mina bilder, så kan du skicka ett litet mail till mig.
 
15/10-06 åkte jag till Anten-Gräfsnäs Järnväg och tog några bilder som jag tyckte var ganska bra. (www.agj.net)

23/9-06 var jag uppe och flög runt Lidköping, Larv, Vara och Nossebro. Kul var det men det kunde ha varit klarare väder.

19/6-06 Utanför Floby finns en trädgård som heter Alphems Arboretum. Där var jag och Niclas och fotograferade lite idag. Bedöm själv vad du tycker om bilderna.

15/6-06 Idag så var jag hos mina fosterföräldrar på gården Sjötorp en stund på eftermiddagen och en och annan bild fastnade i kameran med.

15/6-06 Jag har helt klart fått mersmak för att ta nattbilder. Jag begav mig ut och tog lite fler foton i Vara.

 
14/6-06 Jag och Daniel hade inget att göra, så vi stack ut i Vara och givetvis hade jag min kamera med mig så det blev en och annan bild mitt i natten.

 
7/6-06 Tidigt på morgonen runt 04.30 fick jag för mig att jag skulle åka ett varv runt Vara och ta några kort. Dock blev det inte så många för jag frös som skam.

 
1/4-06 plåtades det hej vilt på Kinnekulle i det gamla stenbrottet och runt om.

 
31/3-06 fotograferade jag lite mitt i natten här i Vara. Kallt och regnigt var det ute, men några bilder blev det trots allt.

 
11/10-05 tog jag mej friheten att plåta lite på Hutla Kvarn som ligger ett par kilometer utanför Vara.

 
8/10-05 var jag och Adam Madsen och fotograferade Åke Danielssons bilskrod i Tingsryd, småland. Vi hade en toppen dag med soligt och varmt väder. Bilder från Åkes bilskrot kan du se i galleriet.